Jeg har arbejdet hele mit liv som skuespiller. Bevægelse og form interesserer mig og jeg har altid sideløbende skuespillet brugt mine hænder og har arbejdet i mange forskellige materialer.

Da jeg for nogle år siden begyndte at arbejde i ler, blev jeg grebet på stedet. Her kan jeg arbejde med form på alle måder, kan skrive og tegne i leret, eksperimenterer med glasurer, kemi, farver og min største udfordring er ikke at drukne i ideer og begejstring. 

Man kan se i mine ting at de har været i hænderne. Jeg vælger ofte at dyppe i glasurer så man kan se mine fingeraftryk og laver jeg sæt af flere, krus eller skåle f.eks, går jeg ikke meget op i at de skal være nøjagtige. Der er så meget stringens i vores verden, at jeg synes at det at man kan se at leret engang var en masse og fornemme processen, er noget af det bedste ved mine ting. Jeg søger ikke perfektion, det interesserer mig overhoved ikke og jeg er mest optaget af, at hver ting jeg producerer er lidt anderledes end de andre. De er håndlavede og de har bibeholdt noget af det naturlige og organiske, selv om de er brændt ind i en fast form. Sådan vil jeg gerne have det.